"Kaymakamlık" gitti Hükümet Konağı" geldi

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan ve Hükümet Konağı’nın girişindeki “Ünye Kaymakamlığı” yazısı, “Hükümet Konağı” olarak değiştirildi.Ünye’de 2000 yılında yapımına başlanan ancak mevcut yere yapılması üzerine büyük tartışmalara neden olan Ünye Hükümet K

"Kaymakamlık" gitti Hükümet Konağı" geldi

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan ve Hükümet Konağı’nın girişindeki “Ünye Kaymakamlığı” yazısı, “Hükümet Konağı” olarak değiştirildi.
Ünye’de 2000 yılında yapımına başlanan ancak mevcut yere yapılması üzerine büyük tartışmalara neden olan Ünye Hükümet Konağı, yapımı tamamlandıktan sonra konağın girişine Ünye Kaymakamlığı yazılması eleştirilere neden olmuştu. Kaymakamlığın yanı sıra birçok resmi kurumun hizmet verdiği hükümet konağına inşaatı tamamlandığında dönemin kaymakamı tarafından girişine Ünye Kaymakamlığı olarak yazılmıştı. Yaklaşık 10 yıldır “Ünye Kaymakamlığı” olarak kalan girişteki yazı sökülerek “Ünye Hükümet Konağı” olarak değiştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel