Kaymakamlık ev sahibi yapıyor

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Barınma Yardımı Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.Hayırseverlerin de destekleri alınarak yapımı gerçekleştirilen evler ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliy

Kaymakamlık ev sahibi yapıyor

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Barınma Yardımı Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Hayırseverlerin de destekleri alınarak yapımı gerçekleştirilen evler ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor. Bu kapsamda Cumapazarı Beldesi Serindere Mahallesinde ikamet eden ve hayatını yalnız idame ettirmeye çalışan 58 yaşında ki Sultan Özer, yeni evine taşınmanın mutluluğunu yaşıyor. Misafirlerine kendi elleriyle çay ikram eden Özer, “Allah Devletimizden razı olsun. Çok sağolasınız ” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri ile birlikte Sultan Özer’i yeni evinde ziyaret ederek sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileyen Of Kaymakamı Eren Arslan, “Devletimizin sunduğu imkanları hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Sultan teyzemize herkes bir yardım eli uzatmış. Toplumu ayakta tutan en önemli özelliklerden biri olan ve bizleri biz yapan yardımlaşma duygusunun örneklerinden birisini burada görmekteyiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel