Kayıp çocukları için mezar yaptırdı

Sugeldi köyünde, oturdukları evin önünde yaptırılan mezarın taşında Yusuf Kazdal'ın ismi, doğum tarihi bölümüne 23 Haziran 2000, ölüm tarihi yerine ise ''kayıp'' yazdıran aile, Yusuf'un bulunması için her cuma boş mezarın başında dua ediyor. Baba Tahir Ka

Kayıp çocukları için mezar yaptırdı

Sugeldi köyünde, oturdukları evin önünde yaptırılan mezarın taşında Yusuf Kazdal'ın ismi, doğum tarihi bölümüne 23 Haziran 2000, ölüm tarihi yerine ise ''kayıp'' yazdıran aile, Yusuf'un bulunması için her cuma boş mezarın başında dua ediyor. 

Baba Tahir Kazdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun bulunması için yaklaşık iki yıldır aramadık yer bırakmadıklarını belirterek, ''Oğlumun adının yaşaması için en azından boş da olsa bir mezarı olsun istedim. Tüm aramalara rağmen bugüne kadar oğlumla ilgili hiçbir ize rastlamadık. Ölü olduğunu bilsek bile acımız hafifleyecek'' dedi.
    

Boş mezarı ziyaret etmenin içini acıttığını ifade eden Kazdal, ''Evladımın bulunması için dua ediyoruz'' diye konuştu.
    

Anne Esma Kazdal ise bundan sonra her cuma günü köye çıkarak, mezar başında oğlunun bulunması için dua edeceğini vurgulayarak, ''Acımızın dinmesi mümkün değil ama en azından adını burada yaşatacağız'' dedi.
    

Trabzon'un Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi'nde 29 Mart 2009'da ailesi tarafından çöp dökmeye gönderilen ilköğretim okulu öğrencisi Yusuf Kazdal geri dönmedi. Ailenin müracaatı üzerine polis tarafından başlatılan arama çalışmalarında şu ana kadar bir sonuç alınamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel