Kaybolan Trabzonlu'dan iki aydır haber yok!

Trabzon’da 16 Nisan 2014’te kaybolan Niyazi Çavdar isimli vatandaştan hala haber alınamadı. Polis ekipleri ve ailesinin aramaya devam ettiği Çavdar’dan hiçbir iz bulunamaması moralleri bozsa da acılı aile hiçbir şekilde umudunu kaybetmeden arayışlarını sü

Kaybolan Trabzonlu'dan iki aydır haber yok!

Trabzon’da 16 Nisan 2014’te kaybolan Niyazi Çavdar isimli vatandaştan hala haber alınamadı. Polis ekipleri ve ailesinin aramaya devam ettiği Çavdar’dan hiçbir iz bulunamaması moralleri bozsa da acılı aile hiçbir şekilde umudunu kaybetmeden arayışlarını sürdürüyor.

Yenicuma Mahallesi’ndeki evinden sabah saat 09.30’da çıkan Niyazi Çavdar’dan 67 gündür haber alınamıyor. Üç çocuk babası olan ve marangozluk yapan Niyazi Çavdar’ın ailesi heryerde onu ararken bir probleminin olmadığını ve kendisinden böyle bir şey beklemediklerini belirtiyor.

 

niyazi-cavdar.jpg

Şahsın kardeşi Habip Çavdar olay günü kardeşinin telefonunun belirli aralıklarla iki kez açıldığını söylerken “ Akşam saat 10’da telefonunu 15 dakika boyunca çaldırdık ancak 15 dakikanın sonunda telefonu kapandı ve bir daha ulaşamadık. Polisle birlikte her yerde hiç durmadan onu arıyoruz. Esnaf kameraları dahil herşeyi inceledik ama ona dair herhangi bir iz bulamadık. Şuanda arayışlarımızı devam ettiriyoruz ama nerede olabileceğine dair en ufak tahminimiz, bilgimiz yok.” İfadelerini kullandı.

Kayıp Niyazi Çavdar’ın ailesi gözüyaşlı şekilde arayışlarını sürdürürken onu görenlerin mutlaka kendilerine veya polise ulaşarak bilgi vermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel