Kaybolan balıkçının cesedi Karadeniz'de bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde iki hafta önce teknesiyle balık tutmak için denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan balıkçının cesedi bulundu. Balık tutmak için 29 Kasım'da denize açılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Yetmişbir'in

Kaybolan balıkçının cesedi Karadeniz'de bulundu
Samsun'un Bafra ilçesinde iki hafta önce teknesiyle balık tutmak için denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan balıkçının cesedi bulundu.
 
Balık tutmak için 29 Kasım'da denize açılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Yetmişbir'in (60) cesedi, Koşu Mahallesi sahilinde odun toplayan İbrahim Kara tarafından sahilde bulundu.
 
Kara'nın jandarmaya haber vermesiyle olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yetmişbir'in cesedi, savcının incelemesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Öte yandan Mehmet Yetmişbir’in kardeşinin de yaklaşık 2 sene önce denizde boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
29 Kasım günü denize açılan Mehmet Yetmişbir'in kayığı, Bafra Fener Mahallesi'nin yaklaşık 1,5 kilometre açığında başka bir balıkçı tarafından bulunmuş, çevrede yapılan aramada Yetmişbir'den haber alınamayınca durum Sahil Güvenlik ekibine bildirilmişti. Kayıp balıkçıyı bulmak için başlatılan çalışmalardan sonuç alınamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel