Kaybolan adam ormanda ölü bulundu

Ardahan’ın Posof ilçesinde köyünde kaybolan adamın cesedi 51 gün sonra ormanda bulundu.Posof’un Al köyünde yaşayan 39 yaşında ki Gülali Ünlü, köylüleri tarafından 51 gün sonra ormanda ölü olarak bulundu. Alınan bilgilere göre sağlıklı bir şekilde askerliğ

Kaybolan adam ormanda ölü bulundu

Ardahan’ın Posof ilçesinde köyünde kaybolan adamın cesedi 51 gün sonra ormanda bulundu.

Posof’un Al köyünde yaşayan 39 yaşında ki Gülali Ünlü, köylüleri tarafından 51 gün sonra ormanda ölü olarak bulundu. Alınan bilgilere göre sağlıklı bir şekilde askerliğini de yapan Gülali Ünlü askerlikten sonra yakalandığı sara hastalığının etkisiyle kendi âleminde sessiz bir hayata başladı. Elinde değneği ile sürekli dolaşan, kimselerle konuşmayan ve tepki vermeyen birisi olarak biliniyor.

Son olarak köy mezarlığı yanında görülen Gülali Ünlü, özel ekiplerce havadan ve karadan yapılan aramalarda hiçbir sonuç alınamadı. Köylüler köyün üst tarafında ki ormanın içinde yolda yatan birisini görünce yanınına vardıklarında 51 gün önce kaybolan Gülali Ünlü olduğunu tanıyınca hemen jandarmaya haber vererek ilgilileri haberdar ettiler.

Ormandan alınan ceset Posof Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan işlemler sonunda otopsi için Trabzon’a gönderildi.

Al köyünde ki evinde yaşlı gözlerle yolunu bekleyen annesi Fatıma Ünlü ise “hiç olmazsa ölüsü bulundu. Bende mezarına gider ziyaret ederim “diyerek teselli oluyor. Gülali Ünlü den geriye kalan ise askerlik fotoğrafları. Cenazenin Salı günü öğlen namazını müteakip köyünde defnedileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel