“Kaybeden yok Trabzon kazandı.”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, seçimlerin Trabzon iş dünyasına yakışan bir olgunlukta geçtiğini belirterek tüm seçmenlere teşekkür etti.Yazılı olarak yaptığı açıklamada, Meslek Komiteleri Üyeleri ve meclis üy

“Kaybeden yok Trabzon kazandı.”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, seçimlerin Trabzon iş dünyasına yakışan bir olgunlukta geçtiğini belirterek tüm seçmenlere teşekkür etti.

Yazılı olarak yaptığı açıklamada, Meslek Komiteleri Üyeleri ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimlerde kazanan ve kaybedenin olmadığını vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’a hizmet etme gayesi ve amacı taşıyan seçimlerin kazanan ve kaybedeni olmadığını kaydederek, “ Tek kazanan Trabzon’dur. Odamızdır. Trabzon iş dünyasıdır. ”dedi.

Başkan Hacısalihoğlu, oda seçmenlerinin 31 grupta 169 meslek komitesi üyesi ile 69 meclis üyesini belirleyerek hizmet için görev verdiğini anımsattı. 1884 yılında kuruluşundan günümüze kadar ilimize,  bölgemize ve ülkemize çalışmalarıyla katkı veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet kadrolarında bulunan tüm üyelere teşekkür ederek,  bu hizmet yarışı ve sorumluluğunun yeni dönemde görev alanlarla daha ileriye taşınacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel