Kayabaşı yaylakent kapandı!

Trabzon Valiliği tarafından bir süre önce yapılan ve işletilmek üzere ihale ile bir firmaya verilen Akçaabat Kayabaşı Yaylakent işletmecisi Ethem Öztürk, yaptığı açıklamada, yılın 12 ayı çalışan Antalya'daki bir otel ile ancak 2 ay çalışabilen Kayabaşı'nd

Kayabaşı yaylakent kapandı!

Trabzon Valiliği tarafından bir süre önce yapılan ve işletilmek üzere ihale ile bir firmaya verilen Akçaabat Kayabaşı Yaylakent işletmecisi Ethem Öztürk, yaptığı açıklamada, yılın 12 ayı çalışan Antalya'daki bir otel ile ancak 2 ay çalışabilen Kayabaşı'ndaki yayla kenti aynı kefeye koyulduğunu savunarak, ''Bu şartlarda bu işletmeyi devam ettirmemiz mümkün görünmediğinden tesisleri terk ettik'' dedi.

Zor şartlara rağmen tesisin bugüne kadar açık kalması için mücadele ettiğini ifade eden Öztürk, ''Her yıl zarar etmesine karşılık tesisin ayakta durması için fedakarlık yaparak bugüne kadar tesisi açık tuttuk. Ancak son olarak kiramızın 84 bin liradan 120 bin liraya çıkartılması bu işletmeyi terk etmemize neden oldu. Turizmin kalkındırılması için mücadele ediyoruz ama destek olan yok'' diye kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel