Kaya AKP'ye dua ediyorum

 CHP Merkez İlçe Başkanlığı Mahalle Temsilcileri toplantısını kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.Toplantının açılışın konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Kaya; “Arkadaşlar, birbirimizin kıymetini iyi bilmeliyiz. “Üç günlük Dünya” boşuna dememişler.

Kaya AKP'ye dua ediyorum

 

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Mahalle Temsilcileri toplantısını kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışın konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Kaya; “Arkadaşlar, birbirimizin kıymetini iyi bilmeliyiz. “Üç günlük Dünya” boşuna dememişler. Dün aramızda olan pırıl pırıl bir arkadaşımız, bugün aramızda yok. Rahmetli oldu. Hızırbey Mahalle Temsilcimiz, değerli ağabeyimiz Şencan Pehlivan’ ı rahmetle ve minnetle anıyorum, Allah Mekanını Cennet eylesin.

Değerli Arkadaşlar, Biz büyük ve onurlu bir ailenin parçalarıyız. Bazıları Siyaseti kişisel çıkarları için yaparken, gücü ve menfaati nerde görürse oraya koşarken, biz CHP’liler siyaseti toplum için, ilke ve değerlerimiz için yapıyoruz.  Kişisel çıkarlarımız için güçlü olan, iktidarda olan partilere koşmuyoruz.  Bu çok onurlu bir davranıştır. Bu onur payesi bu partiye emek veren herkesindir.                                

Arkadaşlar, seçildiğimiz günden bugüne tüm yönetici arkadaşlarımla beraber gayretli bir çalışma içinde olduk. Bizden önce partimize emek veren değerli arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırma mücadelesi verdik. Sizlerin sayesinde başarılı olacağız Sizler bulunduğunuz mahallelerde partimizin en üst temsilcilerisiniz. Her biriniz Beldenizde, Mahallenizde, Köyünüzde halkın arasında olun, hangi sorunları varsa çözme gayreti içinde olun, çözemediklerinizi mutlaka bizlere iletin.

Bizler başarılı olmak zorundayız. Bu ülkenin ve insanlarımızın tek umudu bizleriz. Bu umudu diri tutmak zorundayız. Mücadelemizde Karamsarlığa yer yok. Sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Trabzon Merkez ilçedeki tüm Belde, mahalle ve köylerde örgütlüyüz. Her yerde Partimizin pırıl pırıl temsilcileri var.                                Çoban ateşlerimiz var, Sizler varsınız.

Hep birlikte, durmadan, yorulmadan halkımıza ülkemizde olanı biteni anlatacağız. Partimizin projelerini anlatacağız. Halkımız AKP’den umudunu kesmiş, bu artık açıkça görülüyor. Hata yapma şansımız yok. Çünkü tek umut bizleriz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Karşımızda her türlü olanağı kullanan iktidar partisi var. Belki maddi olanakları bizlerden çok fazla ama bizlerinde sevgi dolu, fedakar yürekleri var. Halk sevgimiz var. Bunun önünde hiçbir güç duramaz.

VATANDAŞLARIMIZIN TENCERELERİNDE AŞ YERİNE ÇİLE KAYNIYOR!

Değerli Arkadaşlarım, Türkiye'nin esenliğe kavuşması için partimizin mutlaka iktidar olması gerekiyor. Bunun için Trabzon Merkez İlçe örgütü olarak hep birlikte çalışmalıyız. Önümüzdeki yerel seçimlerde ve ardından yapılacak olan genel seçimlerde CHP olarak müthiş bir oy patlaması yapacağız. Halkımız yıllardır AKP'nin kötü yönetimi altında perişan durumdadır. Bugün vatandaşlarımızın evlerindeki tencerelerde aş yerine çile kaynamaktadır. Çiftçi, köylü, işçi, emekli, memur yokluk içindedir. Köylümüz, alın terinin karşılığını alamamakta, Fındığı para etmemektedir.            

ASIL GÜÇ İKTİDARIN DEĞİL, HALKINDIR!

İktidarın çok güçlü olduğu düşünülüyor. Unutmayalım ki, Asıl güç iktidarın değil, bizlerindir, halkındır.  Bu gücü harekete geçirelim. Halk olarak, Suskun, her söyleneni, her yapılanı, kabullenmiş hallerimizi bir kenara bıraktığımız zaman bunu daha iyi göreceğiz.

Komşumuza, bakkalımıza ve AKP oy verenlere bazı şeyleri anlatmamız gerekiyor. Evde televizyona bağırarak çağırarak rahatlamayı bir kenara bırakalım. AKP’nin kimlere hizmet ettiğini iyi anlatalım. Parti olarak yapmak istediklerimizi anlatalım. Bu süreç Türkiye’yi yeniden kurma sürecidir, çok ama çok çalışmalıyız. Allah çalışanında, doğrunun da yanındadır. İnanın dua ederken bile ; “Allah’ım, AKP’nin gerçek yüzünü görmesi için Milletimize yardım et!”diye dua ediyorum. Türkiye’de neler döndüğünü halkımıza iyi anlatmalıyız. Karamsarlığa kapılmadan, Karanlığa teslim olmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her gecenin bir sabahı vardır. Çok yakında bu ampul sönecek, güneşin aydınlığıyla hep birlikte aydınlanacağız.”

İl Başkan Yardımcımız Kenan Eyüboğlu’ nun da katıldığı ve birlik, beraberlik içinde çalışma mesajları verdiği toplantı, Mahalle temsilcilerin görüş ve düşüncelerini açık yüreklilikle ifade etmesi ve yerel seçim sürecinin enine boyuna değerlendirilmesi sonrasında birlikte fotoğraf çektirilerek bitirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel