Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandılar!

Fındık işçileri ile mahalleli arasında tartışma çıktı

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandılar!
Ordu'nun Gölköy ilçesinde, iki grup arasında çıkan kavgada tarafları ayırmaya çalışan mahalle muhtarı ile kardeşi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin kırsal mahallelerinden Damarlı'da, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen fındık işçileri ile mahalle sakinleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Olayı öğrenerek gelen ve kavga eden kişileri ayırmaya çalışan Damarlı Mahalle Muhtarı Metin Çelenk ile kardeşi Tekin Çelenk, bıçakla yaralandı.

Sağlık ekiplerince Gölköy Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Ordu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Mahalle sakinleri ise işçilerin kaldığı yerde toplanarak olaya tepki gösterdi. Jandarma ekipleri de mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Muhtar ve kardeşini bıçaklayan kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel