Kaşüstü hastanesi tamamlanıyor

Trabzon’un Kaşüstü beldesinde yapımı tamamlanan 450 yatak kapasiteli Kaşüstü Devlet Hastanesi’nin fiziki yapımının tamamlandığı hastaneye taşınma işleminin ise 45-50 gün sonra başlanacağı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, yapımı tamamlanan ancak ulaşım m

Kaşüstü hastanesi tamamlanıyor

Trabzon’un Kaşüstü beldesinde yapımı tamamlanan 450 yatak kapasiteli Kaşüstü Devlet Hastanesi’nin fiziki yapımının tamamlandığı hastaneye taşınma işleminin ise 45-50 gün sonra başlanacağı belirtildi.
 

Edinilen bilgiye göre, yapımı tamamlanan ancak ulaşım meselesi yüzünden taşınma işlemi geciken hastanenin bu yıl sonunda hizmete gireceği kaydedildi. Hastanenin fiziki yapımında bir sorun olmadığı ancak yol meselesinden dolayı bir takım aksaklıkların yaşandığı belirten yetkililer, yol sorunun da tam olarak giderildiğini belirttiler.
 

Hastanenin şu an itibariyle bir eksiği bulunmadığını belirten yetkililer hatta kaloriferlerinin bile deneme amacıyla yakıldığını belirttiler.


Öte yandan Kaşüstü Hastanesi’nde şimdilik sadece Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınacağı öğrenildi.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeniden düzenlenerek 150 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi olacağı öğrenilirken, hastanede poliklinik ve acil hizmetlerinin ise süreceği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler