Karşıyaka Uğurlu yolu projesi

Trabzon’un kuzey–güney kuşaklamasında önemli yollarından biri olacak Karşıya-Uğurlu yolu proje yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Trabzon’un güneye açılacak önemli ana arterlerinden biri olacak yolun bu yılın Haziran ayında başlayan proje y

Karşıyaka Uğurlu yolu projesi

Trabzon’un kuzey–güney kuşaklamasında önemli yollarından biri olacak Karşıya-Uğurlu yolu proje yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Trabzon’un güneye açılacak önemli ana arterlerinden biri olacak yolun bu yılın Haziran ayında başlayan proje yapım çalışmalarının yıl sonu itibariyle tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

5 bin 200 metre uzunluğunda bölünmüş yol olarak planlanan Karşıyaka-Uğurlu yolu Beşirli sahil yolu Orman Bölge Müdürlüğü’nün batısında bulunan refüj kesmesinden başlayıp Uğurlu İlköğretim Okulu yanında son bulacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un kuzey-güney kuşaklamasında ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolunun Trabzon’un güneye açılmasına önemli katkılarının olacağını belirterek, “Yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor. 5 bin 200 metre uzunluğunda çift gidiş-geliş olarak planlanan yolun projesinin yapımı bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte yapım ihalesini de yaparak bu yola kazmayı vurmayı planlıyoruz. Kentimizi gelecek yıllara en iyi şekilde taşımak için vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel