Karşıyaka Beşirliye bağlanıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Şubat Caddesi’nin devamında olan arsayı kamulaştırarak yılların sorununu çözdüklerini ve yolun yapım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyle

Karşıyaka Beşirliye bağlanıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Şubat Caddesi’nin devamında olan arsayı kamulaştırarak yılların sorununu çözdüklerini ve yolun yapım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin ile birlikte yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara, öğrencilere ve vatandaşlara tatlı ikramında bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u hizmetlerle donattıklarını kaydetti.

Gümrükçüoğlu, “Beşirli ve Karşıyaka’yı birbirine bağlayan ve yılardır kamulaştırmayı bekleyen arsayı 1 trilyon 300 milyar TL’ye kamulaştırarak yolun açma çalışmalarını başlattık. Söz verdiğimiz gibi Trabzon’u hizmetlerle donatıyoruz. Daha önce nasıl Fatih mahallesini Tanjanta bağlayan yolu 3.5 trilyonluk TL’lik bir maliyetle tamamlamış ve Trabzon’un hizmetine sunmuş olduğumuz gibi yine bugün buradayız ve Karşıyaka’yı Beşirli’ye bağlayan bu yolun yapımını başlatmış bulunuyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kulandı.

Başkan Gümrükçüoğlu yapımı devam eden yolların tamamlanması ile Trabzon’un önemli ulaşım arterlerinde büyük bir rahatlamanın olacağına dikkat çekerek, “Erdoğdu yolunda, Uğurlu-Karşıyaka yolunda çalışmalar hızla devam ediyor. 23 km’lik Kanuni Bulvarı’nda çeşitli etaplarda çalışmalar devam ediyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde yani 2023’de Trabzon’u dünyanın en iyi yaşanılabilir kentleri arasına sokmayı hedefliyoruz” İfadelerini kulandı.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin Karşıyaka ve Beşirli Mahallerini birbirini bağlayan yolun kamulaştırılması ve yol yapım çalışmalarının başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Şahin, “Başkanım vaat etmiş olduğu sözlerin hepsini tek tek bazı aksamalarda olsa bile yerine getiriyor. Mahallemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Başkanımıza ve ekibine çok çok teşekkür ederim.” ifadelerini kulandı.

Öte yandan hava şartlarının elverişli olması durumunda yolun 10 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel