"Karım beni dövüyor"

Trabzon’da kadına yönelik şiddet olaylarında son günlerde artış olduğu gözlemlenirken bir olayda erkek eşimden şiddet görüyorum söyleyerek Gülbaharhatun polis merkezine giderek yardım istedi. F.K (41) isimli vatandaş ailevi nedenden dolayı eşinden ayrı ya

"Karım beni dövüyor"

Trabzon’da kadına yönelik şiddet olaylarında son günlerde artış olduğu gözlemlenirken bir olayda erkek eşimden şiddet görüyorum söyleyerek Gülbaharhatun polis merkezine giderek yardım istedi. F.K (41) isimli vatandaş ailevi nedenden dolayı eşinden ayrı yaşadığını ve boşanmak üzere olduğu eşi S.K (35) kendisini darp ettiğini ifade etti.

EŞİM BENİ DARP ETTİ

Karakoldaki ifadesinde F.K, “ Eşimden Ailenin korunması ve Kadına şiddetin önlenmesi dair kanun kapsamında verilen tedbir kararı nedeni ile görüşmüyoruz. Bir süre sonra eşimin yanına gittiğimde maddi nedenlerden dolayı tartışmaya başladık ve bir süre sonra beni darp etti ve bende korkarak evden kaçtım eşim beni darp etti.”dedi.

EŞİMİ DÖVMEDİM

Karakoldaki ifadesinin ardından polis ekiplerine eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen genç adam daha sonra  karakoldan ayrıldı. Eşinin ihbarı üzerine karakola davet edilen S.K, isimli kadın eşinin kendisi hakkında bulunduğu iddiayı kabul etmedi. İfadesinde S.K, “ Ben eşime şiddet uygulamadım.” Diyerek suçlamayı kabul etmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel