KARGİD'den huzurevlerine ziyaret

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Genç Komisyon üyeleri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muhammed Durmuş nezaretinde huzurevini gezen genç işadamları, burada

KARGİD'den huzurevlerine ziyaret

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Genç Komisyon üyeleri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muhammed Durmuş nezaretinde huzurevini gezen genç işadamları, burada kalan yaşlılarla sohbet etti. Ziyarette huzurevi sakinleri ve görevli personel ile samimi diyaloglar kuruldu. Huzurevi sakinleri de genç işadamlarının göstermiş oldukları ilgi karşısındaki memnuniyetlerini dile getirdi.

KARGİD Genç Komisyon Başkanı Murat Kalyoncu, olumlu izlenimlerine dair tebrik ve memnuniyetlerini huzurevi yönetimi ve çalışanlarına bildirdi.

Huzurevi Müdürü Muhammed Durmuş ise ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getirdi. Durmuş, bu tür ziyaretlerin sadece bayramlarda ve belirli günlerde değil, diğer zamanlarda da yapılması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel