Karedeniz'in en yüksek minaresi!

Bin 225 metrekarelik kullanım alanıyla Ordu ilinin en büyük camisi olma özelliğine sahip olacak merkez Bahçelievler Mahallesi'ndeki Ulu Camii, Osmanlı mimarisine uygun olarak inşa ediliyor. Üç katlı olarak inşa edilen camide iki adet minare ve 3 adet şere

Karedeniz'in en yüksek minaresi!

Bin 225 metrekarelik kullanım alanıyla Ordu ilinin en büyük camisi olma özelliğine sahip olacak merkez Bahçelievler Mahallesi'ndeki Ulu Camii, Osmanlı mimarisine uygun olarak inşa ediliyor. Üç katlı olarak inşa edilen camide iki adet minare ve 3 adet şerefe bulunuyor. Minarelerden birine asansörle çıkılırken, diğerinde ise üç ayrı merdivenden şerefeye çıkılabiliyor. Karadeniz Bölgesi'nin 76 metrelik yüksekliği ile en yüksek minaresine sahip olan Ulu Camii ibadete açıldığında aynı anda 4 bin kişi namaz kılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel