Kardeşler öldü,anne hayata döndü

Trabzon'un Hayrat ilçesindeki evinde çıkan yangında uyuyan 2 çocuğu ölen, kendisi de çocuklarını kurtarmak isterken yanarak ağır yaralandığı için hastanede tedavi gören kadın, hayati tehlikeyi atlattı. İlçenin Balaban beldesi Hamzalı Mahallesi'nde, 7 Mart

Kardeşler öldü,anne hayata döndü

Trabzon'un Hayrat ilçesindeki evinde çıkan yangında uyuyan 2 çocuğu ölen, kendisi de çocuklarını kurtarmak isterken yanarak ağır yaralandığı için hastanede tedavi gören kadın, hayati tehlikeyi atlattı.

 

İlçenin Balaban beldesi Hamzalı Mahallesi'nde, 7 Mart 2011 tarihinde çıkan yangında tamamen yanarak çöken evlerinde uyudukları sırada enkaz altında kalıp can veren çocukları Sercan Aras Yaldız (4) ile ilköğretim okulu öğrencisi ablası Simgenaz Yaldız'ı (7) kurtarmak isterken kendisi de yanarak ağır yaralanan anne Arzu Yaldız'ın tedavisi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde sürüyor.

 

Hastanenin yanık ünitesinde tedavi gören ve özellikle kolları ile yüzünde ciddi yanıklar oluşan Arzu Yaldız'ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Halen damardan besin takviyesi yapılan anne Yaldız'ın yürümeye ve kendi ihtiyaçlarını karşılamaya başladığı, tedavisinin de bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

    

ÇOCUKLARINI KURTARMAK İSTERKEN YARALANMIŞTI

Hamzalı Mahallesi'ndeki bir evde oturan Adem ile Arzu Yaldız çiftinin evinde gece saatlerinde elektrik kontağından yangın çıkmıştı.

Baba Adem Yaldız'ın işi dolayısıyla Of ilçesinde bulunduğu olayda, çöken evin enkazı altında kalan Adem-Arzu Yaldız çiftinin minik çocukları Sercan Aras ile Simgenaz Yaldız hayatını kaybetmişti.

Anne Arzu Yaldız ise alevler arasındaki çocuklarını kurtarmak için büyük çaba sarf ettikten sonra başarılı olamayınca elbiseleri yanar halde evden çıkıp komşularından yardım istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel