Kardeşinin düğününe geldi ölü bulundu

 Antalya'da yaşayan ve kardeşinin düğünü için Trabzon'a gelen Ali Y. (37) Çağlayan Beldesinde tek başına kaldığı evde ölü bulundu.  Çağlayan beldesinde düzenlenen düğün törenin ardından tek başına kaldığı eve giden ve Antalya'ya dönmek için hazırlık yapan

Kardeşinin düğününe geldi ölü bulundu

 

Antalya'da yaşayan ve kardeşinin düğünü için Trabzon'a gelen Ali Y. (37) Çağlayan Beldesinde tek başına kaldığı evde ölü bulundu. 
 
Çağlayan beldesinde düzenlenen düğün törenin ardından tek başına kaldığı eve giden ve Antalya'ya dönmek için hazırlık yapan Ali Y.'nin akrabaları kendisinden haber alamayınca eve gittiler. Kapıyada bakmayan Ali Y.'nin akrabaları durumu Jandarma'ya bildirdiler. Olay yerine gelerek içeri giren Jandarma ekipleri Ali Y.'yi kaldığı odada ölü olarak buldular. Otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna Kaldırılan Ali Y. yarın toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler