Kardeş okula yardım ettiler

 İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Ormanseven İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve oyuncak yardımı yaptı.  Öğrencilerden Eray Kömürcüoğlu, Efe Uçar ve Serhat Akgün'ün ka

Kardeş okula yardım ettiler

 

İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Ormanseven İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve oyuncak yardımı yaptı.

 Öğrencilerden Eray Kömürcüoğlu, Efe Uçar ve Serhat Akgün'ün katkılarıyla toplanan kırtasiye malzemeleri ile oyuncakları, Sürmene ilçesine bağlı Ormanseven İlköğretim Okulu öğrencilerine teslim edildi.

 Kendilerinin de Sürmeneli olduğunu ve imkanları ölçüsünde yardım yapmayı kendilerine ilke edindiklerini ifade eden Eray Kömürcüoğlu, ''Amacımız yaptığımız yardımlarla yardımlaşma ve paylaşma duygusunu küçük kalplere aşılayarak, eğitimli ve bilinçli bir nesil yetişmesine küçük de olsa katkı sağlamaktır. Bundan sonraki süreçte çocuklarımızın yanında olacağız ve başarıyı mutlaka ödüllendireceğiz. Bizler de bu sıralardan geçtik. Ayrıca çocuklarımızın mutlu olmasını görmek bizlere de ayrı bir mutluluk verdi'' dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı Sürmene Ormanseven İlköğretim Okul Müdürü Sadık Yardım, Eray Kömürcüoğlu, Efe Uçar ve Serhat Akgün'e, okulu öğrencileri adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler