Kardan Bayburt da nasibini aldı!

 Bayburt'ta kar yağışı ve fırtına nedeniyle ulaşıma kapanan 80 köy yolundan 30'u, yapılan çalışmaların ardından açıldı.İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Halil İbrahim Kadakal, yaptığı açıklamada, hafta başından itibaren etkili olan kar yağışı ve fırtı

Kardan Bayburt da nasibini aldı!

 Bayburt'ta kar yağışı ve fırtına nedeniyle ulaşıma kapanan 80 köy yolundan 30'u, yapılan çalışmaların ardından açıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Halil İbrahim Kadakal, yaptığı açıklamada, hafta başından itibaren etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle 80 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtti.

Kar yağışı ve fırtınanın durmasının ardından 10 ekiple kapalı köy yollarında çalışmaların başladığını ifade eden Kadakal, "Ekiplerimiz, yürüttüğü çalışmalar sonucu 30 köy yolunu ulaşıma açtı. Kalan 50 köy yolunun ulaşıma açılması için de çalışmalar sürüyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda bugün bu köy yollarının ulaşıma açılabileceğini düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel