Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım tarihine kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 21. 00'de kapatılıp 07. 00'de açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları ta

Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım tarihine kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 21. 00'de kapatılıp 07. 00'de açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

Giresun-Trabzon yolunun 28-30. kilometreleri arasındaki Eynesil Tünelinde hizmet kanallarında temizlik çalışmaları nedeniyle yarın 08. 30-17. 30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak verilecek.

Beyşehir-Derebucak-İbradi yolunun 31-34. kilometreleri arasındaki kesim yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olup ulaşım Seydişehir-Tarasçı yolundan gerçekleştiriliyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 44-47. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran tarihine kadar ulaşım sol taşıma yolundan ve iki yönlü olarak sağlanacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolu Kesimi Bolu Dağı Tünel içinde havalandırma sistemi jet fanlarının yıllık bakım çalışmaları nedeniyle 23 ve 24 Haziran tarihlerinde 07. 00-18. 00 saatleri arasında Ankara-İstanbul yönünde Kuzey Tünelde işin durumuna göre iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak verilecek.

Gümüşova-Gerede Otoyolu Kesimi Bolu Dağı Tünel içinde havalandırma sistemi jet fanlarının yıllık bakım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve yarından sonra 07. 00-18. 00 saatleri arasında İstanbul-Ankara yönünde Güney Tünelde işin durumuna göre iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Trabzon-Rize yolunun 53. kilometresi Of İlçesi, Kıyıcık Çaykur Çay Fabrikası Mevkiinde yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla 24 Haziran tarihine kadar galvanizli Çelik yaya üstgeçidi montaj çalışmaları yapılacağından ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı arasındaki Buğralar Köprüsünün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz tarihine kadar İstanbul-Ankara istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak verilecek.

Yozgat-Sorgun-Saraykent yolunun 28-37. kilometreleri arasında yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun 14. kilometresinde (Bolkuş Mevkii) meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 23-24. kilometreleri arasında yol gövdesindeki çökme nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Düzce Kavşağı-Gerede Kavşakları arasında Bağlantı yolları ve Kavşak kollarında muhtelif kesimlerde Termoplastik Çizgi çalışmaları nedeniyle 30 Haziran tarihine kadar işin durumuna göre her iki yönde sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-18. 00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı tutulacak.

Köyceğiz-Dalaman yolunun 43-49. kilometreleri arasında (Karacabel mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba günleri 13. 30-15. 30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki (Gökçe Çıkışı Mevkiinde) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 16. 30-18. 30 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevkii, Dibekdere Köyü Mevkii ve Milas Devlet Hastanesi Mevkiindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07. 00-12. 00 ile 13. 00-18. 00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11. 00-16. 00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-19. 00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler