Karayollarında bölgemizde durum

 Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük bültenine göre, Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatı

Karayollarında bölgemizde durum

 Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük bültenine göre, Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Maçka-Torul yolunun 40'ıncı kilometresinde (Bağışlı mevkii) devam etmekte olan yapım çalışmaları nedeniyle şevden taş düşmelerinin olabileceği durumlarda can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Bulancak-Keşap yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 15 Marta kadar her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Ardeşen-Arhavi yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 15 Mart tarihine kadar her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Sürmene-Rize yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 15 Mart tarihine kadar her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel