Karayalçın’dan Artvin’e Tam Destek

SHP Genel Başkanlığı, Dışişleri Eski Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Murat Karayalçın yerel seçim çalışmaları için geldiği Artvin’de mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Emin özgün ile ilçe belediye başkan adaylarına tam des

Karayalçın’dan Artvin’e Tam Destek

SHP Genel Başkanlığı, Dışişleri Eski Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Murat Karayalçın yerel seçim çalışmaları için geldiği Artvin’de mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Emin özgün ile ilçe belediye başkan adaylarına tam destek verdi.

CHP Borçka İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Sosyal Belediyecilik ve Türkiye Gerçekleri’ konulu panelde konuşan Murat Karayalçın, “Bu seçimler yerel yönetimler seçimi olmaktan çıkıp başka bir şeye dönüşüyor, referanduma dönüşüyor. Ama bu devlet referandumu ya da devlet krizi değildir. Bu bir hükümet krizidir, yürütme krizidir. Diken hükümetin başındadır, o yüzden dikeni oradan çıkaracağız. Tayyip Erdoğan aklanmadan Türk halkı ona başbakanlık yaptırmaz. Boşluğuma, saflığıma geldi bahaneleri geçersizdir. 12 yıldır bu ülkeyi yönetip de yine de yok efendim boşluğuma saflığıma geldi diyorsan gideceksin. Yönetemiyorsan, beceremiyorsan gideceksin, becerebilen gelecek” dedi.

“Ben ömrüm boyunca solun birleşebilmesi için çalıştım” diyen Karayalçın “ SHP genel başkanlığı yaptığım dönemleri de sevdim ama en çok solu birleştirmek istedim, hep bunu sevdim ve bunu istedim. Şimdi CHP ileyim arkadaşlar ve biz CHP olarak hepsine varız, bütün yarışlara varız” dedi.

Panele Artvin CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP eski Milletvekili Metin Arifağaoğlu, Yüksel Çorbacıoğlu, Borçka CHP İlçe Başkanı Yüksel Aygün, CHP Borçka Belediye Başkan Adayı Arif Solmaz ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel