Karayalçın RTE üniversitesindeydi

 Eski Başbakan Yardımcısı ve Karadeniz’in Özelliklerini Koruma Derneği Genel Başkanı Murat Karayalçın ile beraberindekiler Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Karamustafa’yı makamında ziyaret eden heyet

Karayalçın RTE üniversitesindeydi

 

Eski Başbakan Yardımcısı ve Karadeniz’in Özelliklerini Koruma Derneği Genel Başkanı Murat Karayalçın ile beraberindekiler Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Karamustafa’yı makamında ziyaret eden heyette, Rize Eski Valisi Erol Zihni Gürsoy ve Hemşin Eski Belediye Başkanı Başar Cumur da yer aldı. 


31 Ekim - 1 Kasım 2012 tarihlerinde Rize’de düzenleyecekleri “Bölgesel Kalkınma ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın Kamu Yönetimi İçerisindeki Yeri ve Etkileri” konulu panel hakkında detaylı bilgiler veren Karayalçın ve beraberindekiler, üniversitenin desteğini istedi. Sohbet ortamındaki ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Karamustafa, bölgenin kalkınmasına yönelik yapılacak her çalışmaya destek çıkacaklarını kaydetti. Ziyaret sonunda ise günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler