Karan: AK Parti Trabzonspor'a zarar veriyor!

AKP'nin ortahisar adayı Sn Genç'in Trabzonspor’dan maaş alıp seçime hazırlanması çok ayıp, Tüm siyasiler Trabzonspor’dan elini bir an önce çekmeli. Trabzonspor büyük yara alıyor.Şike anıtını korkudan dikemediler. Trabzonspor'u ligden çekecekmiş. Sn Genç T

Karan: AK Parti Trabzonspor'a zarar veriyor!

AKP'nin ortahisar adayı Sn Genç'in Trabzonspor’dan maaş alıp seçime hazırlanması çok ayıp, Tüm siyasiler Trabzonspor’dan elini bir an önce çekmeli. Trabzonspor büyük yara alıyor.Şike anıtını korkudan dikemediler. Trabzonspor'u ligden çekecekmiş. Sn Genç Trabzonspor tüzüğünü okumamış sanırım.

Bu sözler CHP il başkanı Karan'a ait.

CHP  Trabzon il başkanı Yavuz Karan AKparti Ortahisar Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’i topa tuttu. Haber61'e konuşan Karan Trabzonspor’u gerekirse ligden çekeriz diyen Genç’e ağır cevap verdi.

Karan şöyle konuştu; “ Sn Genç’in seçim masrafları adeta Trabzonspor tarafından karşılanıyor. Akparti Ortahisar Belediye başkan adayı ama aynı zamanda Trabzonspor'un maaşlı avukatı. Seçimlere Trabzonspor’dan maaş alarak hazırlanıyor,kulübü kendi siyasi geleceği için kullanıyor. Aslında bu bir şey değil daha vahimleride var.  Ben size Ak parti de işe gitmeden maaş almayı sürdüren Meclis üyesi adayı da söylerim. Kontenjana bakın orda kim olduğunu görürsünüz bu ismin.

Sn Genç Trabzonspor’daki görevinden hemen istifa etmelidir. Bu yakışıksız bir durum. Hem AKP'den ortahisar belediye başkan adayı  hem de Trabzonspor’un maaşlı avukatı. Bunun tek adı var oda ayıptır.

KARAN " BEYAZLI’DA AYNI"

CHP Trabzon İl başkanı Karan Trabzonspor avukatlığı görevinden istifa etmeyerek maaş almaya devam eden Genç’e Trabzonspor’un maddi destek sağladığını belirterek "Etik olarak Genç Trabzonspor'daki görevinden istifa etmelidir.Ak Partililer Trabzonspor’u kendi seçim kampanyaları için kullanıyorlar. Bakın Genç’i bir kenara koyun TFF Yöneticisi Mustafa Beyazlı var. Beyazlı aynı zamanda Trabzon Belediyesi Meclis üyesi adayı. Ak Parti ikisini de geri çekmelidir.

ŞİKE ANITINI DİKEMEDİLER

Ben şunu diyorum "Ben onların yerinde olsam Trabzonspor’u konuşmam. Trabzonspor konusunda becerip şike anıtını başbakandan korkup dikemediler. Ben olsam ağzıma bant çekerim Takımı ligden çekmeyi bıraksında sn Genç tüzüğü okusun önce. Sonra Şike anıtını diksin ve Trabzonspor'un çalınan kupasını istesin başbakınından..

Bütün siyasileri partilere sesleniyorum.Trabzonspor’a bu kadar yara vermeyin Trabzonspor’u siyasete alet etmeyelim. Zaten AKP genel başkanı Trabzonspor konusunda sabıkalı. Üc genel başkanda Trabzonspor’a şike sürecinde destek vermedi. Trabzon’u gelin bu seçimde kendi çıkarlarınıza alet etmeyin.Trabzonspor’u siyasetin içine çekmeyin kendi geleceğiniz için kullanmayın

BAŞBAKAN’IN GÖRMEK İSTEMEDİĞİ GENÇ  ADAY

Akparti Ortahiser Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’i başbakanın havaalanında yanına bile yaklaştırmadığını belirten Karan" Biliyorsunuz bu konu  basında da uzun süre yer aldı. Trabzon havalimanında Akpartililer Sn Genç'in başbakının yanına gitmesine izin vermediler,protokol salonuna koymadılar. .Şimdi aynı isim Ortahisar Belediye başkan adayı olarak gösteriyorlar ve seçin diyorlar.

Halk her şeyi görüyor ve biliyor,ayakkabı kutuları yüzünden sokağa çıkamayan Ak Parti kırsaldan nasıl oy toplayacak.  Zamanında partinin anahtarını teslim etmedikleri kişiye şimdi Trabzon’un anahtarını teslim edeceklerini söylüyorlar. Trabzon halkı buna müsaade etmeyecektir.  Havaalanında Başbakanlarının yanına koymadıkları kişiyi Ortahisar’da Belediye başkan adayı olarak gösterdiler. Bu Trabzonla dalga geçmektir.  AK Parti böyle bir isim ile Ortahisar’ı kazanabileceğini düşünüyorsa çok ama çok yanılıyor’ ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel