Karakaya'nın geliri ve gideri ne kadar?

Trabzon'un merkez köy ve beldelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Karakaya Grup İçme Suyu Birliği olağan meclis toplantısı Trabzon Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.Trabzon Belediye ve Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan

Karakaya'nın geliri ve gideri ne kadar?

Trabzon'un merkez köy ve beldelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Karakaya Grup İçme Suyu Birliği olağan meclis toplantısı Trabzon Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.
Trabzon Belediye ve Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan toplantıda 2012 yılı kesin hesap raporu ve ibrası, 2012 faaliyet raporunun okunması, Birlik Başkanı ve encümen üyelerinin seçimleri yapıldı.
Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç’in de katıldığı toplantının açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu Karakaya Grup İçme Suyu’nun önemine değinerek, "Merkez köy, belde belediyelerimizin su ihtiyacını karşılayan Karakaya Grup içme suyunun vatandaşlara ulaştırılmasında köy muhtarlarımız ile belde belediye başkanlarımız büyük gayret sarf ediyorlar. Biz de Trabzon belediyesi olarak muhtarlarımızın ve belde belediye başkanlarımızın emrindeyiz. Herhangi bir arıza durumda iş makinelerimiz ve personellerimiz olarak her zaman sizlerin yanındayız. Bugüne kadar Karakaya içme suyuna belediye olarak yaklaşık 500 bin TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Büyükşehirle birlikte Trabzon genelindeki su ile ilgili tüm projeler birlikte ele alınacak. Karakaya grup içme suyu için hangi fedakârlık gerekiyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karakaya grup içme suyunun 2012 yılı kesin hesap raporunun okunduğu toplantıda birliğin 2012 yılı toplam geliri 109 bin 141 TL olurken gideri ise 109 bin 122 TL olarak gerçekleşti..
Toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu yeniden Birlik başkanlığına seçilirken, Encümen üyeliklerine ise Kemal Çoban, Yadigar Peken, Turgut Alemdar, Zikrullah Kahveci, İbrahim Solak, Necip Kahraman, Abdulkadir Velioğlu seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler