Karadenizli'nin uçağı rötar yaparsa!

Karadenizlilerin Düsseldorf Uluslararası Havalimanı'nda bulunanları adeta şaşkına çeviren sıra dışı eylem, geçen hafta perşembe günü yaşandı. Düsseldorf'tan Sabah saat 07: 30'de havalanması gereken Trabzon uçağı, teknik sorunlar gerekçesiyle ancak saat 14

Karadenizli'nin uçağı rötar yaparsa!
Karadenizlilerin Düsseldorf Uluslararası Havalimanı'nda bulunanları adeta şaşkına çeviren sıra dışı eylem, geçen hafta perşembe günü yaşandı.
 
Düsseldorf'tan Sabah saat 07: 30'de havalanması gereken Trabzon uçağı, teknik sorunlar gerekçesiyle ancak saat 14:15'de uçuşa geçebildi.
 
 
6 saati aşkın bir süre alanda beklemek zorunda kalan Trabzon yolcuları, kemençe eşliğinde horon oynamaya koyuldular ve coşkularıyla adeta havalimanını yayla şenliğine çevirdiler. Havalimanında bulunan bir vatandaşın cep telefonuyla kayıt ettiği görüntüler, Karadenizlilerin havalimanında nasıl keyifle horon oynadıklarını yansıttı.
 
Havalimanında bir yayla ortamı rahatlığında horon oynayan Karadenizlileri, havalimanı personeli de şaşkın bakışlarla izledi. Yetkililer tarafından her hangi bir engelle karşılaşmayan Karadenizliler, uçak saatine kadar kemençe eşliğinde el ele tutuşup horon oynadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler