Karadenizliler Batum'a koştu

Bazı otel ve restoranlardaki yılbaşı eğlenceleri çok da rağbet görmedi, zaten hali vakti olmayan o mekanları düşünemedi bile. Komşu Batum'a bölgeden çok sayıda hemen ger plakadan geçiş oldu. Batum'daki Belediye Meydanı insan seline döndü. Sonra Burada!Soğ

Karadenizliler Batum'a koştu

Bazı otel ve restoranlardaki yılbaşı eğlenceleri çok da rağbet görmedi, zaten hali vakti olmayan o mekanları düşünemedi bile. Komşu Batum'a bölgeden çok sayıda hemen ger plakadan geçiş oldu. Batum'daki Belediye Meydanı insan seline döndü. 

Sonra Burada!

Soğuk ve dondurucu havaya rağmen 'İki ülke tek turizm' sloganı ile kimlikle geçebilen Batum'da iki ülke vatandaşları Türk ve Gürcü bayraklarını sallayarak 2015 yılına Türkiye saati ile 22.00'da girdi. Alanda düzenlenen konserler ile eğlenen Karadenizliler, buradaki kutlamanın ardından Sarp'tan Türkiye'ye girdi ve kutlamada saat 24.00'da yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel