Karadenizli botoksu sevdi

Son yıllarda estetik cerrahi girişimlerin yaygınlaşması ve kişisel bakıma ilginin artmasıyla Karadeniz Bölgesi’nde bu tür uygulamaların arttığı görüldü.Bu uygulamalardan en sık yapılanın botoks olduğu belirtildi. 15 senedir bölgede görev yapan Op.Dr. Must

Karadenizli botoksu sevdi
Son yıllarda estetik cerrahi girişimlerin yaygınlaşması ve kişisel bakıma ilginin artmasıyla Karadeniz Bölgesi’nde bu tür uygulamaların arttığı görüldü.

Bu uygulamalardan en sık yapılanın botoks olduğu belirtildi. 15 senedir bölgede görev yapan Op.Dr. Mustafa Çapar, 10 yıl öncesinde neredeyse hiç uygulanmayan botoksun son 2-3 seneden beri Trabzon'da en sık yapılan uygulama olduğunu belirtti.
Dr. Çapar, estetik cerrahide özellikle yüzdeki yaşlanmaya bağlı gelişen kırışıklıkların düzeltilmesinde, yüz gençleştirilmesinde kullanılan botoksun yüzdeki bazı kasların çalışmasını engelleyerek yüzde bulunan kırışıkların düzelmesini sağladığını belirterek "Daha 5-10 seneye kadar ender olarak yapılan botoks son zamanlarda bölgemizde satış rekorları kırmaktadır” dedi.
 
Botoksla özellikle alın bölgesindeki ve göz kenarlarındaki kırışıklıkların düzeltilmesinde çok iyi sonuç aldıklarını belirten Dr. Çapar, insanların yüzlerindeki kırışıklıkların düzelmesiyle daha genç bir görünüm kazandıklarını, kişilerin öz güvenlerinin arttığını vurguladı.
 
Dr. Çapar, botoksun iki ucu keskin bir bıçak gibi iyi ve deneyimli ellerde hayranlık oluştururken, uzman olmayan ellerde felaketlere yol açtığını bildirdi. Dr. Çapar, botoks uygulamalarının mutlaka uzman estetik cerrahlar tarafından klinik şartlarında uygulanması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler