Karadeniz'in o şehrinde SKANDAL!

 Samsun'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakıcı olarak çalışan 50 yaşındaki Coşkun H., hastanede tedavi gören 29 yaşındaki C.K. adlı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay dün Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Karadeniz'in o şehrinde SKANDAL!

 

Samsun'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hasta bakıcı olarak çalışan 50 yaşındaki Coşkun H., hastanede tedavi gören 29 yaşındaki C.K. adlı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Olay dün Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. Sinop'ta oturan ve eşinden ayrılan C.K. adlı kadın, girdiği bunalım sonucu bir hafta önce tedavi edilmek üzere Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı.
 
İddiaya göre olay günü hastanede hasta bakıcı olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Coşkun H. genç kadına "Seni kapalı servise yatırırım" tehditiyle boş bir odaya götürüp burada tecavüz etti. Yaşadığı olayın ardından koğuşuna giden genç kadın başına gelenleri doktorlara anlattı. Hastane yönetimi de polise haber verince, hasta bakıcı gözaltına alındı.
Polise ifade veren Çoşkun H., "Benimle cinsel ilişkiye girmeyi kendisi istedi. Ancak ben onu öptüm ve elledim. İlişkiye girmedik" dedi. Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen hasta bakıcı, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler