Karadeniz'in gözdesi Trabzon oldu

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na (DOKA) turizmde bölge potansiyelinin harekete geçirilmesine yönelik mali destek programı projesine 251 başvuru yapıldı.  2010 yılı Mali Destek Programı kapsamında açılan Turizmde Bölge Potansiyelinin Harekete Geçirilmesin

Karadeniz'in gözdesi Trabzon oldu

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na (DOKA) turizmde bölge potansiyelinin harekete geçirilmesine yönelik mali destek programı projesine 251 başvuru yapıldı.

 

2010 yılı Mali Destek Programı kapsamında açılan Turizmde Bölge Potansiyelinin Harekete Geçirilmesine Yönelik Mali Destek Programı ile Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programına toplam 251 proje başvurusu oldu.

 

Programa bölge illerinden sırasıyla Trabzon'dan 67 (yüzde 26,69), Giresun'dan 48 (yüzde 19,12), Ordu'dan 47 (yüzde 18,73), Artvin'den 35 (yüzde 13,94), Gümüşhane ve Rize'den ise 27 (yüzde 10,76) proje başvurusu yapıldı.

 

Turizmde Bölge Potansiyelinin Harekete Geçirilmesine Yönelik Mali Destek Programı kapsamında kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar için 27 proje ile Trabzon, kar amacı güden gerçek ve tüzel kişiler için 19 proje ile Trabzon'dan başvuru gerçekleştirildi.

 

Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Program kapsamında en çok proje başvurusu ise 25 proje ile Ordu ilinden geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel