Karadeniz'de tehlikeli oyun

 Giresun’un Bulancak ilçesi Sarayburnu Camii yanında bulunan ve kenarından Karadeniz Sahil Yolu geçen parkın koruma çitlerinin olmaması, çocukları yoldan gelebilecek tehlike riski ile karşı karşıya bırakıyor. Park içinde bulunan çocuk oyun alanında oynaya

Karadeniz'de tehlikeli oyun

 

Giresun’un Bulancak ilçesi Sarayburnu Camii yanında bulunan ve kenarından Karadeniz Sahil Yolu geçen parkın koruma çitlerinin olmaması, çocukları yoldan gelebilecek tehlike riski ile karşı karşıya bırakıyor. 

Park içinde bulunan çocuk oyun alanında oynayan çocukların koşuşturmaları esnasında, kontrolsüz bir şekilde yola çıkmaları riskini engelleyecek bir çitin olmaması ise aileleri endişelendiriyor.

Parkın mevcut durumu ile ilgili görüşlerini dile getiren aileler, Fatih caddesi ve Karadeniz sahil yolu arasında bulunan parkın güvenlik önlemleri açısından yetersiz olduğunu belirterek " Bu parka çocuklarımızı yalnız göndermiyoruz. Parkın standartlara uygun bir şekilde güvenlik tedbirlerinin olmaması bizleri tedirgin ediyor. Allah korusun, çocuklarımız yalnız geldiğinde veya bizlerin gözünün önünden bir an ayrılması durumda ‘acaba yola çıkar mı?’ endişesi taşıyoruz. Gerekli tedbirlerin alınması için illaki bir can kaybının mı olması gerekiyor? Bu konuda ilgili kurum yetkililerinden parkın daha sağlıklı, güvenlik açısından gerekli tedbirler alınmış olarak standartlara uygun hale getirmesini bekliyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel