Karadeniz'de kara gün! Cinayet, kaza, yangın...

Pazar günü Karadeniz'e uğursuz geldi. Bugün Trabzon, Artvin, Rize ve Ordu'da gelen haberler oldukça can sıktı. Trabzon güne "ceset"le başlarken Artvin ve Ordu'da ise inanılmaz bir kaza ile feci bir ölüm haberi geldi.İşte o haberler; TRABZON'DA CESETİlk ha

Karadeniz'de kara gün! Cinayet, kaza, yangın...

Pazar günü Karadeniz'e uğursuz geldi. Bugün Trabzon, Artvin, Rize ve Ordu'da gelen haberler oldukça can sıktı. Trabzon güne "ceset"le başlarken Artvin ve Ordu'da ise inanılmaz bir kaza ile feci bir ölüm haberi geldi.

İşte o haberler;

 

TRABZON'DA CESET

İlk haber Trabzon'da sabah saatlerinde geldi. Trabzon'un Pazarkapı mevkinde bir ceset bulundu. Ceset cinayet şüphesiyle Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ARTVİN'DE YÜREK YAKAN ÖLÜM

Günün ikinci kara haberi de Artvin'den geldi. Artvin'de bir evde çıkan yangında, yalnız yaşayan sağır, dilsiz ve felçli kişi yanarak öldü.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ORDU'DA AĞAÇLA GELEN ÖLÜM!

Karadeniz'de günün bir diğer kara haberi ise Ordu'dan geldi. Ordu'nun Korgan ilçesinde bir kişi, kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu öldü.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

RİZE'DE KARDEŞ CİNAYETİ!

Rize'den gelen haber ise şok etti. Bir kişi tartıştığı kardeşini silahla vurarak öldürdü.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel