Karadeniz'de kar kazalara sebep

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Samsun'da kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı. Kar yağışının etkili olduğu Samsun-Ordu Karayolu'nda çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana gel

Karadeniz'de kar kazalara sebep

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Samsun'da kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı.

Kar yağışının etkili olduğu Samsun-Ordu Karayolu'nda çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinin de azaldığı Samsun-Ordu Karayolu'nun 19. kilometresinde seyir halinde olan Ferhat Yakışır (41) idaresindeki 19 TY 422 plakalı otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle şarampole uçtu. Yaklaşık 1 metrelik su birikintisinin içine düşen otomobilin sürücüsü Ferhat Yakışır ve yanında bulunan eşi Emine (37), çocukları Furkan (12) ile Emir Yakışır (1) kazadan küçük sıyrıklarla kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobil çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkartıldı.

Karın yağmasıyla birlikte çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirten çekici operatörü Hakan Taşdemir, "Sürücülerin arabaları ne kadar kaliteli olursa olsun bu tip havalarda yavaş kullanmaları gerekir. Kar yağışı beraberinde kazaları getirdi" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel