Karadeniz'de gurbetçilere özel uygulama!

 Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, internet üzerinden başlatılan 24 saat canlı yayın sayesinde, özellikle il dışında yaşayan gurbetçilerin hasret gidereceğini bildirdi. Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, canlı yayın için Atatürk Caddesi, Hasanbey Mah

Karadeniz'de gurbetçilere özel uygulama!
 Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, internet üzerinden başlatılan 24 saat canlı yayın sayesinde, özellikle il dışında yaşayan gurbetçilerin hasret gidereceğini bildirdi.
 
Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, canlı yayın için Atatürk Caddesi, Hasanbey Mahallesi, Zafer Meydanı, Fuadiye Caddesi ve otogar olmak üzere 6 bölgeye kamera sistemi kurulduğunu belirtti.
 
Kamera sisteminin 24 ayrı noktayı 24 saat boyunca canlı olarak göstereceğini ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
 
"Bölgelere konulan kameraların hareketli olmasından dolayı her kamera 4 ayrı noktada çekim yapma kabiliyetine sahiptir. Kameralar son teknoloji ürünü olup, kaliteli teçhizatla donatılmıştır. Gümüşhane'de olup biteni ve hava durumunu canlı olarak görmek isteyenler, memleket hasreti çekenler, Gümüşhane Belediyesinin 'www.gumushane.bel.tr' internet adresini ziyaret edebilir. Uygulamaya konulan canlı yayın sistemi sayesinde, özellikle il dışında yaşayan gurbetçiler hasret giderecektir. Bu sistemin hazırlanmasında bize destek veren İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şehrimize ve il dışındaki hemşehrilerimize hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel