Karadeniz'de en çok Ayder tercih ediliyor

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın Karadeniz'de en çok ziyaret edilen yerlerin başında geldiğini söyledi.      Altun,yaptığı açıklamada, Ayder Yaylası'nın doğası, şelaleleri ve kaplıcaları ile yerli ve yabancı turistlerin

Karadeniz'de en çok Ayder tercih ediliyor
Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın Karadeniz'de en çok ziyaret edilen yerlerin başında geldiğini söyledi. 
     
Altun,yaptığı açıklamada, Ayder Yaylası'nın doğası, şelaleleri ve kaplıcaları ile yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret edilen yerler arasında geldiğini belirtti. 
     
Ayder Yaylası'na bu yıl önceki yıllara göre 3, 4 kat daha fazla ziyaretçinin geldiğini ifade eden Altun, "Bunun en büyük nedeni Sarp Sınır Kapısı'na yapılan ücret fiyatında artışın olmasıdır. Bölge ekonomisinin daha iyiye gitmesi, paramızın yurt dışına çıkmaması için pasaportla geçisin başlamasını bekliyoruz" dedi. 
     
Altun, bu yıl turizm sezonunun erken başladığını ve iyi gittiğini kaydetti. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler