Karadeniz'de can pazarı! İki kardeş...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirerek denizden çıkartılan iki kız kardeşten birinin beyin ölümü gerçekleşirken, diğeri ise yoğun bakıma alındı.Olay, Dolunay Mahallesi Gübre Depoları mevkiinde meydana geldi

Karadeniz'de can pazarı! İki kardeş...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirerek denizden çıkartılan iki kız kardeşten birinin beyin ölümü gerçekleşirken, diğeri ise yoğun bakıma alındı.

Olay, Dolunay Mahallesi Gübre Depoları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, denize giren 21 yaşındaki Fatma Ergün ile 13 yaşındaki kardeşi Gamze Ergün’ün, kıyıdan biraz açıldıktan sonra denizde kayboldukları fark edildi. Vatandaşlar, kız kardeşlere ulaşamadı. Olay, Sahil Güvenlik ekiplerine haber verildi. İki kız kardeş denizden baygın halde çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri sahilde yapılan kız kardeşlerden Fatma Ergün özel bir hastaneye, Gamze Ergün ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdahale sonucu kalbi çalıştırılan Gamze Ergün’ün beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Ergün ailesinin hastanedeki feryatları yürekleri dağladı.

Fatma Ergün ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Fatma Ergün’ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler