Karadeniz Sahil yoluna tırlar...

Karadeniz Sahil Yolu'nda kar ve buzlanma nedeniyle devrilen veya yolda kalan TIR'lar bugün ulaşımı felç etti.  Karadeniz Sahil Yolu'nda Trabzon istikametinden Giresun istikametine giden bir TIR'ın Giresun'un Eynesil ilçesi Devrent mevkiinde bugün saat 13.

Karadeniz Sahil yoluna tırlar...
Karadeniz Sahil Yolu'nda kar ve buzlanma nedeniyle devrilen veya yolda kalan TIR'lar bugün ulaşımı felç etti. 
 
Karadeniz Sahil Yolu'nda Trabzon istikametinden Giresun istikametine giden bir TIR'ın Giresun'un Eynesil ilçesi Devrent mevkiinde bugün saat 13.30 sıralarında buzlu ve karlı yolda devrilmesi sonucu yol tek şeritten ulaşıma kapandı. 2,5 saat yüzlerce araç 4-5 km'yi bulan kuyrukta beklerken, Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından TIR'ın yol kenarına çekilmesi ile ulaşım kontrollü olarak verilmeye başlandı.
 
Trafik akışının Trabzon'dan Giresun istikametine normale dönmesi için ekipler zor şartlarda çalışırken, bu kez 2 TIR Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi liman mevkiindeki rampada kaldı. TIR'ardan biri uzun uğraşlar sonrasında çekilirken, buzlanma ve kar nedeniyle yan dönerek yolu kapatan 2. TIR'ın çekilmesi için ekipler yoğun uğraşlar veriyor. Çarşıbaşı ilçesinde yaklaşık 2-3 km'lik araç kuyrukları oluşurken, yüzlerce araç TIR'ların çekilmesini bekliyor.
Öte yandan Giresun il merkezinde Trabzon istikametine gidecek olan ağır vasıta araçların ve TIR'ların geçişine izin verilmezken, yoldaki buzlanma nedeniyle ve Görele-Eynesil arasındaki trafik yoğunluğu gerekçesiyle TIR'lar Giresun Liman sahasında bekletiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel