Karadeniz sahil yolu üst geçit çalışmaları

Karadeniz Sahil Yolu'nda üst geçit çalışması yapılacağı bildirildi.     Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından, İyidere-Ardeşen Devlet Yolu Pazar ilçesi Hünarsu mevkisinde ve İyidere-Ardeşen Devlet Yolu Ça

Karadeniz sahil yolu üst geçit çalışmaları

Karadeniz Sahil Yolu'nda üst geçit çalışması yapılacağı bildirildi.     

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından, İyidere-Ardeşen Devlet Yolu Pazar ilçesi Hünarsu mevkisinde ve İyidere-Ardeşen Devlet Yolu Çayeli ilçesi Kültür Merkezi mevkisinde yaya üst geçidi montaj çalışması yapılacağı belirtildi. 
     
Çalışmalar nedeniyle trafiğin tek şeritten ve kontrollü olarak sağlandığı ifade edilen açıklamada, çalışmaların 2 Şubat'a kadar devam edeceği, bu nedenle yol kullanıcılarının trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel