Karadeniz insanına yakışır hareket!

Samsun'da bir apartmanda kapıcı olarak çalışan genç, apartmanın bahçesini temizlerken cüzdan içinde bulduğu 500 lirayı polise teslim etti.  Olay, Canik ilçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi TOKİ bloklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TOKİ bloklarında

Karadeniz insanına yakışır hareket!
Samsun'da bir apartmanda kapıcı olarak çalışan genç, apartmanın bahçesini temizlerken cüzdan içinde bulduğu 500 lirayı polise teslim etti. 
 
Olay, Canik ilçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi TOKİ bloklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TOKİ bloklarında kapıcılık yapan evli 1 çocuk babası 29 yaşındaki Uğur Aşcı, görev yaptığı binaların bahçesini temizlerler içinde Yahya A.'ya ait nüfus cüzdanı, banka ve kredi kartları ile 500 lira bulunan cüzdan buldu. Yaptığı araştırmada cüzdanının sahibini bulamayan Uğur Aşcı, 500 lira para ve kredi kartları bulunan cüzdanı örnek bir davranışta bulunarak sahibine ulaştırılması için Irmak Polis Merkezi'ne teslim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel