Karadeniz bir canı daha aldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen Pazar günü serinlemek için girdikleri denizde boğulmaktan son anda kurtarılan ve hastanede tedavi altına alınan iki kız kardeşten biri yaşam mücadelesini kaybetti.Dolunay Mahallesi gübre depoları mevkisinde serinlemek için d

Karadeniz bir canı daha aldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen Pazar günü serinlemek için girdikleri denizde boğulmaktan son anda kurtarılan ve hastanede tedavi altına alınan iki kız kardeşten biri yaşam mücadelesini kaybetti.

Dolunay Mahallesi gübre depoları mevkisinde serinlemek için denize giren Fatma Ergün (21) ve kardeşi Gamze Ergün (13), kıyıdan biraz açıldıktan sonra denizde kayboldu. Olayı gören vatandaşların yetkilileri araması sonucu Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan Fatma Ergün, Özel Medi Tech Avrasya Hastanesi’ne, kardeşi Gamze Ergün ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Henüz 13 yaşında olduğu bildirilen Gamze Ergün’ün kalbi çalıştırıldı ve yoğun bakıma alındı. Daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Gamze Ergün, 3 gündür yoğun bakım ünitesinde devam eden yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

13 yaşındaki Gamze’nin cenazesi ailesine teslim edildi. Ablası Fatma Ergün’ün ise halen yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Genç kızın cenazesinin yarın öğle namazında toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel