Kar poliklinikleride etkiledi

Trabzon'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı yüzünden hastanelerin poliklinik sayıları neredeyse üçte bire inerken özellikle yüksek kesimlerde bulunan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tı

Kar poliklinikleride etkiledi

Trabzon'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı yüzünden hastanelerin poliklinik sayıları neredeyse üçte bire inerken özellikle yüksek kesimlerde bulunan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi ve Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğer günlere nazaran daha az sayıda hasta geldiği belirtildi.

Bazı ambulanslar acil hastaları yüksek kesimlerde bulunan hastanelere götüremeyince Fatih Devlet Hastanesi ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirildikleri gözlendi. Kar yağışı yüzünden amatör spor karşılaşmaları da tehir edildi. Yavuz Selim Sahası zemini karla kaplı olması yüzünden oynanması gereken maçlar ileri bir tarihe ertelendi.

Öte yandan Doğu Karadeniz Bölgesi'nde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Trabzon'da 386, Giresun'da 424, Artvin'de 164 ve Rize'de 315 köy yolu ulaşıma kapanırken, kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.

20131211aw000774_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel