Kanuni Hastanesinde maaş krizi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalışan taşeron işçiler maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile işe gitip gelemekte sorun yaşadıkları ve bu nedenle hastanede hizmetin aksadığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; 40

Kanuni Hastanesinde maaş krizi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesinde çalışan taşeron işçiler maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile işe gitip gelemekte sorun yaşadıkları ve bu nedenle hastanede hizmetin aksadığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; 400’ün üzerinde taşeron işçi maaş alamıyor. Maaşlar çoğunlukla geç yatıyor. İşçiler parasız kaldıkları gerekçesi işe gelmekte zorlanıyor. Haber Merkezimize gelen bir ihbarda adını vermeyen bir işçi durumu şöyle aktarıyor. “ Her ay maaş sıkıntısı yaşıyoruz. Bir türlü maaşların tamamını alamıyoruz. Bu ay hele daha hiç almadık. 2015 yılında daha maaş ile tanışmadık. Durumumuz çok zor; her ay böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Bazen iki ay maaşın yatmadığı oluyor. Şuan 400 kişi mağdur durumdayız. Sesimizi duyurun rica ediyorum.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel