Kanuni Bulvarı'nda ikinci ihale !

Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 19,5 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nın daha önce ihale edilen ve yapımı süren bin 200 metrelik kısmının ardından yolun kalan kısmının ihalesinin 28 Ağustos tarihinde yapılacağı müjdesini verdi

Kanuni Bulvarı'nda ikinci ihale !

Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 19,5 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nın daha önce ihale edilen ve yapımı süren bin 200 metrelik kısmının ardından yolun kalan kısmının ihalesinin 28 Ağustos tarihinde yapılacağı müjdesini verdi. 

Trabzon ile sevinçli bir haberi paylaşmak istediğini ifade eden Gümrükçüoğlu “800 milyona mal oluş bedeli ve 19,5 km mesafesi ile Trabzon’u doğu ve batı kuşaklamasıyla geçip şehrin gerdanlığı olan ve kentin güneye açılmasının en önemli adımı sayılan, Kanuni Bulvarı projesi 28 Ağustos 2012 tarihinde Karayolları tarafından tamamının ihalesi gerçekleştirilecek. 

Kamu İhale Kurumu’nun internet sayfasından da tüm Trabzon’un izleyebileceği gibi bu güne kadar yapılan yoğun bir uğraşı ile Trabzon Belediyesi’nin 18 uygulamaları, imar düzenlemeleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanlarının büyük özverileri, eski ve yeni bölge müdürlerimizin çalışmaları, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Cahit Turan'ın ihtimamları, Trabzon’umuzun milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın uğraşları, Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın pozitif yaklaşımları ve onların hepsinin üstünde sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Doğu Karadeniz’in merkezi, lider kenti olan Trabzon’umuz budev proje ile buluşmuş bulunmaktadır.

44.20120726123753.jpg

İnşallah ihalesinden sonraki altı yılın sonrasında 2018 -2019'da bu yolun kullanımı tüm Trabzon’un, Trabzon’a gelecek tüm misafirlerin ve bütün Doğu Karadeniz’in ve ülkenin hizmetine sunulmuş olacaktır.

Bu güne kadar bu konuda gayret gösteren tüm siyasilerimizi, tüm teknik çalışmalarıyla katkıda bulunan mühendisleri ve destek vermiş olan Trabzon halkını yürekten kutluyorum. Kanuni Bulvarı, kabuğunu kıran bir dünya kenti olma yolunda büyüyen Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler