Kanuni Bulvarına start veriliyor

Trabzon’un tarihi projelerinden biri olan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın startı yarın verilecek. 20 km uzunluğunda olan ve Akyazı Beldesinden başlayıp, Beşirli, Aydınlıkevler, S

Kanuni Bulvarına start veriliyor

Trabzon’un tarihi projelerinden biri olan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın startı yarın verilecek. 20 km uzunluğunda olan ve Akyazı Beldesinden başlayıp, Beşirli, Aydınlıkevler, Soğuksu, Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Boztepe, Değirmendere ve Kaymaklı mahallerinden geçip Akoluk Beldesine ulaşacak olan yol üzerinde 3 tünel, 5 viyadük 6 köprülü kavşak yer alacak ve yol 3 şerit gidiş 3 şerif geliş olarak yapılacak. İlk etapta yolun 950 metrelik kısmının yapımına başlanacak. Yolun yapımı etap etap devam ettirilecek.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon için çok önemli olan bir projeyi başlatmasının heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, “Biz göreve seçilmeden önce Kanuni Bulvarının yapılmasını hayal olarak görenler vardı. Allah’ımıza şükürler olsun ki Kanuni Bulvarı’nın yapımına başlamak bizlere nasıp oldu. Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak ve güneye açacak olan yolun hızlı bir şekilde devam ederek en kısa bir sürede tamamlanması bizim önceliklerimiz arasındadır. İnşallah Hükümetimizin de desteğiyle Sayın Başbakanımızın özel hassasiyetiyle. Sayın Bakanımız ve milletvekillerimizin gayretiyle birlikte bu yol Trabzon’umuza kazandırılmış olacaktır. Atasu barajının hizmete girmesi Trabzon için nasıl bir bayramsa Kanuni Bulvarının başlaması da öyle bir Bayram günü olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler