Kanuni bulvarı’ında çalışmalar

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinin batı tarafından yapımına başlanan 20 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı güzergahında 10 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 3 adet tünel, bir adet viyadük ve üç adet köprü yer alıyor. Üç gidiş

Kanuni bulvarı’ında çalışmalar

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinin batı tarafından yapımına başlanan 20 kilometre uzunluğundaki Kanuni Bulvarı güzergahında 10 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 3 adet tünel, bir adet viyadük ve üç adet köprü yer alıyor.

Üç gidiş, üç geliş olarak planlanan Kanuni Bulvarı, Beşirli, Toklu, Karşıyaka, Aydınlıkevler, Soğuksu, Erdoğdu, Bahçecik, Yeni Cuma, Boztepe, Çömlekçi, Esentepe, Çukurçayır, Kireçhane, Gölçayır, Düzyurt ve Gözalan mevkilerindeki imar yollarına bağlantı sağlayıp şehrin gelişimini rahatlatarak, ana ulaşım omurgasını oluşturacak.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentin adeta inci gerdanlığı olacak ve Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak Kanuni Bulvarı'nda yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Kanuni Bulvarı kentimizi geleceğe taşıyacak en önemli projelerden biri. Üç gidiş geliş olarak Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinin batı tarafından başlattığımız çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapım çalışmaları etap etap sürdürülecek Kanuni Bulvarı tamamlandığında kentimiz önemli bir yola kavuşacak. Söz verdiğimiz gibi Trabzon'a ve Trabzonlulara en güzel hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz.''  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel