Kanser hastası kadın kendini astı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kadın, kanser hastası olduğunu öğrenince bunalıma girerek evinin çatısında kendini asmak suretiyle intihar etti.Olay, bu akşam saat 17.25 sıralarında Şerefiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 52 yaşındaki

Kanser hastası kadın kendini astı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kadın, kanser hastası olduğunu öğrenince bunalıma girerek evinin çatısında kendini asmak suretiyle intihar etti.

Olay, bu akşam saat 17.25 sıralarında Şerefiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 52 yaşındaki Zeynep Dermir, bir ay önce kanser hastası olduğunu öğrendi. Bunalıma giren Demir, akşam saatlerinde eşine “Ben komşuya gidiyorum” diyerek evden çıktı ve oturdukları binanın çatı katına çıkarak tavana bağladığı iple kendini astı.

Bina sakinleri odun almak için çatıya çıktıkların da Zeynep Demir’in ipte asılı cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Demir’in öldüğü bilgisini verdi. Zeynep Demir’in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adli tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

20131022aw000808_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler