Kanca çalışmalarını sürdürüyor!

 02 Mayıs Çarşamba günü Ak Parti Trabzon il binasında, İl Başkan adaylını açıklamasının ardından, çalışmalarına ara vermeden devam eden Faruk Kanca, çalışmalarını Trabzon’un Köprübaşı, Hayrat, Çarşıbaşı, Tonya ve Arsin Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret

Kanca çalışmalarını sürdürüyor!

 

02 Mayıs Çarşamba günü Ak Parti Trabzon il binasında, İl Başkan adaylını açıklamasının ardından, çalışmalarına ara vermeden devam eden Faruk Kanca, çalışmalarını Trabzon’un Köprübaşı, Hayrat, Çarşıbaşı, Tonya ve Arsin Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sürdürdü. Halk arasında mütevazi kişiliği ile tanınan Kanca’ya, Ak Parti Trabzon İl Başkan adaylığını açıklamasının ardından, teşkilatlarından ve toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor.

 

Ak Parti Trabzon İl Başkan adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Faruk Kanca’ya gün içerisinde ziyaret ettiği Trabzon’un Köprübaşı, Hayrat, Çarşıbaşı, Tonya ve Arsin Ak Parti ilçe teşkilatlarında ilgi yüksekti. Yapmış olduğu ziyaretlerle teşkilatlarını kucaklamayı sürdüren Kanca’ya, teşkilatları dışında, Trabzon halkından da destek gelmeye devam ediyor. Üretken, beyefendi ve mütevazi kişiliğiyle, yediden yetmişe toplumun her kesiminin sevgisini kazanmış olan Kanca’nın, Ak Parti Trabzon İl Başkan adaylığı, Ak Parti tabanı gibi, sivil toplum örgütlerinden de destek gördü. Trabzon’da faaliyet göstermekte olan bir çok sivil toplum örgüt Başkanları ve üyeleri, Kanca’yı ofisi de ziyaret ederek, adaylığından duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirdi Ziyaretleri esnasında Ak Parti teşkilatlarının şahsına göstermiş oldukları yoğun ilgi Ak Parti Genel Merkez tarafından Trabzon’da yaptırılmış olan temayüllerden neden birinci çıktığının açıklaması gibiydi.

 

Ak Parti Genel Merkezi tarafından önceki hafta Trabzon’da yaptırılan geniş katılımlı temayüller sonucunda, en çok oyu alarak birinci çıkan ve büyük moral bulan Kanca, gün içerisinde yapmış olduğu teşkilat ziyaretlerinde şu açıklamaları yaptı: Allah nasip eder görev bize tevdi edilirse, size söz veriyorum ki Fatihlerin, Yavuzların, Kanunilerin şehri Karadeniz’in incisi bu güzel şehrimizi layık olduğu yerlere taşıyacak, insanımıza hizmeti ibadet telakki edip sanayisine, turizmine, kültürel sanatlara ve alt yapı hizmetlerine gerekli hassasiyeti gösterip, yeni bir ivme kazandırılmasına ben ve arkadaşlarım gayret edeceğiz. Başkanlığımızda işsizin yoksulun yeri tespit edilecek, öksüz ve yetimlerin başı okşanacak, siyasetin gerçekte insana hizmet olduğu ispat edilecektir. Altını çizerek söylüyorum ki oluşturacağımız yönetim kurulumuzda, Trabzon’umuzun siyasi tarihine not düşecek izler bırakacağız.

 

Ziyaretleri esnasında gelen yoğun soru ve sorunları sabırla dinleyen Kanca, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın çalışmalarını örnek göstererek sözlerine devam etti: Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan, ekonomide, sağlıkta, eğitim ve dış politikalarda, yapmış olduğu hamleleri gören gözler, işiten kulaklar, anlayan kalplar zaten taktir etmektedir. Günde üç saat uyku uyuyarak, ülkesi ve milleti için gecesini gündüzüne katarak, canı pahasına sarf eden bir lidere, bizde gücümüz nispetinde, ayak uydurup destek olmaya çalışacağız. Bu ben ve arkadaşlarım için, bir şeref, onur olacaktır.

 

Basın ziyaretlerine de yer veren Kanca, Ak Parti Arsin İlçe ziyaretiyle programını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel