Kanal Mavi'den görkemli gece

Haziran ayından itibaren Astra uydusundan yayın hayatını sürdüren Kanal Mavi spor, siyaset ve iş dünyasını görkemli bir gecede buluşturuyor. Kanal Mavi televizyonu uyduya çıkışını muhteşem bir organizasyonla kutlayacak.3,5 yıl önce İş adamı Yusuf Ziya Yıl

Kanal Mavi'den görkemli gece

Haziran ayından itibaren Astra uydusundan yayın hayatını sürdüren Kanal Mavi spor, siyaset ve iş dünyasını görkemli bir gecede buluşturuyor. Kanal Mavi televizyonu uyduya çıkışını muhteşem bir organizasyonla kutlayacak.

3,5 yıl önce İş adamı Yusuf Ziya Yılmaz’ın satın aldığı kanal Mavi Televizyonu kısa süre içerisinde büyük bir çıkış yakalayarak Astra uydusuna çıkma başarısı gösterdi. Genel Müdür Hakan Yoloğlu’nun yönetiminde genç ve dinamik bir ekiple yoluna emin adımlarla devam eden Kanal Mavi Trabzon’da 3G ile canlı yayınların öncüsü olmuştu.

Sporda, siyasette gündem belirleyen kanal mavi televizyonu yaptığı kongre , konser ve maç canlı yayınlarıyla da Trabzon’un ekranına ayrı bir renk kattı, kanal Mavi spor, siyaset ve iş dünyasını görkemli bir gecede buluşturuyor, kanal Mavi televizyonu uyduya çıkışını muhteşem bir organizasyonla kutlayacak.

Trabzon’un sevilen sanatçıları Sinan yılmaz ve Gizem kara’nın da şarkıları ile renklendireceği gece zorlu Grand otel de 29 kasım Cuma akşamı gerçekleştirilecek.

Genel Müdür Hakan Yoloğlu Kanal mavi televizyonunun kısa sürede büyük başarılara imza attığını ifade ederek 3-5 yıl önce her yönüyle dibe vurmuş bir televizyonu başta televizyonumuzun sahibi Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkılarıyla Trabzon’un en fazla izlenen televizyonu yaptık.

3G ile kongreler, konserler ve canlı maç yayınlarıyla ivmemizi bir kat daha yükselttik. Dışarıda yaşayan hemşerilerimizin bizi uyduda görme isteklerini kayıtsız kalamadık. Ve Astra uydusunda yayın hayatına başladık. Sınırı olmayan televizyonculukta hedefimiz Kanal Mavi televizyonunu uydu kanalların içerisinde de layık olduğu yere çıkararak en fazla izlenen televizyon kanalı yapmak dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel