Kamyonet ile Tır çarpıştı: 6 yaralı

Alınan bilgiye göre, kent merkezinden Karamustafa köyünde bulunan bir maden işletmesine giden Fatih Öztürk (32) yönetimindeki 06 DB 4547 plakalı kamyonet ile Trabzon'dan Gümüşhane yönüne giden Muhammet Ali Varlık'ın (31) kullandığı un yüklü 61 K 5977 plak

Kamyonet ile Tır çarpıştı: 6 yaralı

Alınan bilgiye göre, kent merkezinden Karamustafa köyünde bulunan bir maden işletmesine giden Fatih Öztürk (32) yönetimindeki 06 DB 4547 plakalı kamyonet ile Trabzon'dan Gümüşhane yönüne giden Muhammet Ali Varlık'ın (31) kullandığı un yüklü 61 K 5977 plakalı tır, Canca Mahallesi mevkisinde çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile kamyonette bulunan Abdullah Bağlıcakoğlu (39), Recep Bal (46), Hakan Şahin (30) ve Ali Ermiş (33) yaralandı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince sıkıştıkları araçlardan çıkarılan yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan kamyonet sürücüsü Öztürk, buradaki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası trafiğe bir süre kapatılan yolda, araçların geçişine Yenişehir Stadyumu mevkisinden izin verildi.

Bu arada tırdaki un çuvalları da yol kenarına savruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel